Чи відкриють в Україні офіс Facebook?

В Офісі Президента розповіли, як Зеленський закликав Facebook відкрити офіс в Україні

Президент України провів відеоконференцію з представниками компанії Facebook – головною операційною директоркою компанії Facebook Шеріл Сендберг та віце-президентом Facebook Ніком Клеггом, повідомляє прес-служба Офісу Президента.

Під час відеоконференції Володимир Зеленський похвалився здобутками України у впровадженні цифровізації, зокрема тим, що Україна стала першою країною у світі, яка прирівняла цифрові паспорти до звичайних. А також розповів, що на єдиному порталі державних послуг «Дія» громадяни можуть скористатися сервісами електронного підпису та відкриття бізнесу.

За словами Зеленського, наступними електронними послугами мають стати електронна митниця, парламентські та президентські вибори та цифровий перепис громадян України.

При цьому він зазначив, що ІТ-галузь в Україні активно розвивається і вже становить 4% ВВП, і запропонував Facebook відкрити офіс в Україні.

«Ми прагнемо надавати найкращі послуги та підтримку нашим українським користувачам. Це відображається у різних діях компанії, включно з нещодавнім запуском Facebook AMBER Alert в Україні, і ми сподіваємось у майбутньому зміцнити нашу співпрацю», – зазначила зі свого боку Шеріл Сендберг. Віце-президент Facebook Нік Клегг повідомив, що завдяки оперативній роботі компанії у світі було зірвано 150 операцій, що стосувалися поширення дезінформації щодо пандемії COVID-19 та впливали на суспільну думку, серед яких 18 – в Україні.

Автор: Checkpoint

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *