Найпопулярніші статті 2020 року. Підсумки CHECKPOINT Business Media

#Новий рік

В останній день старого року всі підводять підсумки. І ми теж вирішили згадати, яким був 2020 рік для нас з вами, та про що ми найбільше писали (а ви читали) на CHECKPOINT Business Media

Отже, який рік, такий і рейтинг))) Рубрика «Здоров’я» виявилося найбільш популярною на нашому діловому медіа, а стаття Тест на коронавірус: коли і який краще зробити? взагалі побила всі рекорди за кількістю переглядів з-поміж опублікованих протягом 2020-го. Коронавірус та ішемічна хвороба серця: поради від експертів, Як харчуватися під час пандемії коронавірусу: поради експертів – ці та інші теми, пов’язані з пандемією, природньо цікавили наших читачів найбільше.

В ТОПі виявилася тема Чи має право роботодавець примусово відправити у відпустку без збереження зарплати?, очевидно, теж пов’язана з коронавірусом та нелегким становищем, в якому опинилися вітчизняні кампанії у зв’язку з карантином. В рубриці «Поради юриста» ви більше всього читали також: Єдиний реєстр судових рішень: як легко і швидко знайти рішення, Що робити, якщо вас викликають у поліцію та Як поділити кредит при розлученні: розповідає адвокат.

Приємно, що все більший відгук знаходять наші статті з рубрики «Бізнес». У цьому році ділові кола цікавилися законом про фінансовий моніторинг: що зміниться для громадян та бізнесу, шукали нові шляхи управління (Нехай бізнес працює самостійно: найважливіше про договір управління майном) та очевидно планували нові проєкти (Як залучити інвестиції до стартапу: 7 важливих рекомендацій).

А ще ми разом з вами не забували вдосконалюватися та дізнаватися про нове, благо часу на це було наддостатньо. В рубриці «Лайфстайл» вас найбільше цікавив ефект Даннінга-Крюґера, ефект Пігмаліону, фабінг та роадмап. Тож якщо ви пропустили будь-яку з цікавих тем, на зимових канікулах якраз є час ознайомитися з новими цікавинками.

Обіцяємо і надалі знаходити для вас лише найцікавіші та найкорисніші теми. А вам бажаємо успішного та радісного нового року – з гарним здоров’ям та вдалими новими проєктами!

 

 

Автор:

Поділіться корисною інформацією з друзями:


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *